• TUTO Rebels

Kannatetaan kaupungin värikkäintä lätkää.

Aikaisemmat Uutiset

Uutisarkistosta löydät vanhemmat uutiset. Uutiset siirtyvät tänne sitä mukaa, kun ne eivät enää ole ajankohtaisia ja uusia uutisia julkaistaan.

TUTO Rebels Tiedottaa - Mestis Gaala 2020 PERUTTU

Mestis Gaala-/Mestis-kauden 2019-2020 päätösristeily on peruttu Koronaviruksen vuoksi.

Suomen hallituksen antamasta suosituksesta johtuen Mestis on perunut kevään osalta pudotuspelien lisäksi myös muut tapahtumansa. Siitä syystä myös perinteinen kauden päättävä Gaala-risteily on kuluvan kevään osalta peruttu.


Lisätietoja aiheesta on saatavilla Mestiksen verkkosivuilla.

Alexander Nikulin TUTO Hockeyn Vahvuuteen

Kannattajaryhmä TUTO Rebels toivottaa TUTO Hockeyn tuoreen vahvistuksen Alexander Nikulinin lämpimästi tervetulleeksi Turkuun. 34-vuotias Alexander Nikulin on kokenut keskushyökkääjä. Nikulin on pelannut KHL:ssa yli 400 ottelua ja lisäksi hän on pelannut Pohjois-Amerikassa 140 AHL-ottelua sekä 3 NHL-ottelua.

Nikulin esiintyi ensimmäistä kertaa TUTO-paidassa lauantaina 1.2.2020, kun TUTO Hockey kohtasi kotihallissaan Marli Areenalla KeuPa HT:n. Ottelu päättyi lopulta voittolaukauskisan jälkeen KeuPa HT:n 4-5 voittoon. Nikulin pääsi pisteiden makuun heti ensimmäisessä pelissään keräten kolme syöttöpistettä.

Lisätietoa Alexander Nikulinin tilastoista Elite Prospects-verkkopalvelusta.

Dmitri Megalinsky TUTO Hockeyn Puolustukseen

Kannattajaryhmä TUTO Rebels toivottaa Dmitri Megalinskyn lämpimästi tervetulleeksi Turkuun.

Kookas 191 senttinen ja 108 kiloinen Dmitri Megalinsky vahvistaa TUTOn puolustuspäätä tuoden joukkueeseen lisää KHL-kokemusta 435 ottelun verran. Lisäksi Megalinsky on pelannut 47 ottelua Venäjän maajoukkueessa.

Megalinsky esiintyi ensimmäistä kertaa TUTO-paidassa kotikaukalossa perjantaina 21.2.2020, kun TUTO Hockey kohtasi Marli Areenalla KOOVEEn. Ottelu päättyi jatkoajan jälkeen TUTO Hockeyn 2-1 voittoon.

Lisätietoa Dmitri Megalinskyn tilastoista Elite Prospects-verkkopalvelusta.

Aikaisempien Kausien Kuukauden Pelaajaksi Valitut

TUTO Rebels palkitsee joka kuukausi yhden TUTO Hockeyn edustusjoukkueen pelaajan. Kuukauden pelaaja valitaan äänestyksellä, johon TUTO Rebels-jäsenet voivat osallistua kotiotteluiden yhteydessä TUTO Rebelsin ständillä. Mikäli et vielä ole TUTO Rebels-jäsen, voit liittyä jäseneksi Liittymisohje-sivulla olevien ohjeiden avulla.

Täältä löydät aikaisempien kausien äänestyksien voittajat.


Kausi 2019 - 2020

Kuukausi Kuukauden Pelaaja
Lokakuu 2019 Niko Ahoniemi
Marraskuu 2019 Samu Lonkila
Joulukuu 2019 Jere Karlsson
Tammikuu 2020 Conrad Mölder
Helmikuu 2020 Alexander Nikulin