• TUTO Rebels

Kannatetaan kaupungin värikkäintä lätkää.

Kotiottelut Marli Areenalla

TUTO Hockey pelaa kotiottelunsa Marli Areenalla, joka sijaitsee Turussa Kupittaan kaupunginosassa.

Koronavirus-pandemiasta johtuen Marli Areenan katsomo on jaettu tarpeen mukaan 2-4 lohkoon. Huomioithan, että lohkorajoja ei saa ylittää ottelutapahtuman aikana. Lisäksi ottelutapahtumaan pääsy edellyttää kasvomaskin tai -visiirin käyttämistä katsomoissa sekä hallin käytävillä. Mikäli sinulla ei ole omaa maskia tai visiiriä, voit pyytää kertakäyttömaskin sisääntullessasi järjestyksenvalvojalta.

TUTOn kotiotteluiden aikana TUTO Rebelsillä on oma palvelupiste B-katsomon (Lohko 2) alla olevan kioskin vastapäätä. Palvelupisteellämme TUTO Rebels-jäsenet voivat mm. äänestää kuukauden pelaajaa. Lisäksi voit kysyä lisätietoja esimerkiksi tulevista kannattajamatkoista ja myös kannattajamatkoille ilmoittautuminen on mahdollista.

Fanikauppa palvelee ensimmäisen erän loppuun saakka tutulla paikallaan Lohkossa 2. Lohkosta 1 (3 ja 4) fanituote-ostoksille pääsee ottelun ensimmäisen erän aikana.

Kannattajakatsomo sijaitsee B-katsomon alariveillä Lohkossa 2. Kannattajakatsomoon ovat tervetulleita kaikki halukkaat, vaikka ei olisikaan TUTO Rebelsin jäsen.Liput TUTO Hockeyn kotiotteluihin hankit kätevimmin Lippu.fi-verkkopalvelusta.
Lippupiste
Wanha Kupittaa Näyttää Vierasottelut Screeniltä


Mikäli vieraspeliin ei ole kannattajamatkaa tai et syystä tai toisesta pääse matkalle mukaan niin älä huolestu. Vasaramäessä sijaitseva ravintola Wanha Kupittaa näyttää TUTO Hockeyn vierasottelut screeniltä.

Sisäänpääsy Wanha Kupittaa-ravintolaan on maksuton. Lisäksi Wanha Kupittaa tarjoaa TUTO Rebels-jäsenille otteluiden aikana etuhintaisia tuotteita, joista lisätietoa löydät Jäsenedut-sivulta.

Osoitteemme:


  • TUTO Rebels Ry
  • Hippoksentie 2
  • 20720 TURKU


Kysy Lisää

Mikäli sinulla on kysyttävää niin voit kysyä lisää sähköpostilla seuraavasta osoitteesta.


Yhdistyksen Hallitus


TUTO Rebels Ry:n uusi hallitus valittiin yhdistyksen vuosikokouksessa kesäkuun lopussa 2020. Kaudella 2020-2021 hallitukseen kuuluvat seuraavat henkilöt.

Rooli Henkilö
Puheenjohtaja Päivi Nurmi
Jäsen Timo Kantosola
Jäsen Petri Salomäki
Jäsen Kimmo Välikoski
Jäsen Pasi Ilmanen
Jäsen Kai Fredriksson
Jäsen Toni Tukiainen
Jäsen Tapani Lahti
Jäsen Tage Lindberg
Jäsen Niilo Lahtonen
Jäsen Aleksi Partanen