• TUTO Rebels

Kannatetaan kaupungin värikkäintä lätkää.

Tukirahasto-Logo Tukirahasto

TUTO Hockeyn virallinen kannattajayhdistys TUTO Rebels Ry osallistuu TUTO Tukirahaston varainkeräykseen. TUTO Tukirahasto on vuonna 2018 perustettu rahasto, josta tuetaan vähävaraisia perheitä urheiluharrastuksista aiheutuvissa kuluissa, jotta lasten tai nuorten ei tarvitsisi lopettaa rakkaita liikuntaharrastuksiaan taloudellisista syistä.


Mestis - Hengenpelastajaliiga

hpl-1

Hengenpelastajaliiga on Mestiksen ja Veripalvelun yhteistyössä järjestämä tapa saada erityisesti uusia verenluovuttajia mukaan potilaita auttamaan ja sitä kautta jopa pelastamaan ihmishenkiä.

Hengenpelastajaliigan avulla voidaan seurata eri Mestis-joukkueiden kannattajien sekä koko Mestis-yhteisön aktiviisuutta verenluovutuksessa. Seurantamenetelmänä Hengenpelastajaliigassa toimii jääkiekosta tuttu sarjataulukko, jossa eri joukkueiden kannattajat voivat tuottaa pisteitä kannattamalleen joukkueelle. Hengenpelastajaliigaan voi osallistua kuka tahansa jääkiekon ystävä luovuttamalla verta ja luovutuksen yhteydessä kertomalla sen Mestis-joukkueen nimen, jolle haluaa antaa luovutuksestaan saatavat pisteet.

hpl-2